En Ceba i en Pebre



En Ceba i en Pebre és una obra de Laura Reixach dirigida als infants. Aquests narra la història de dos pingüins que, després d'haver passat molts anys junts, tenen el desig de formar una família. Açò era molt difícil d'aconseguir, perquè els dos protagonistes són mascles i per tant no podien pondre cap ou. No obstant això, un dia troben un ou abandonat i acaben formant una família molt feliç.
Aquesta obra presenta unes il·lustracions molt cridaneres que  capten l'atenció del lector. D'altra banda, el text presenta una dificultat molt baixa que facilita la comprensió del total del contingut del llibre. Pel que fa al conjunt que formen aquests dos, el text i les imatges es troben en constant unió i simbiosi. D'aquesta manera la història transcorre d'una manera més ràpida i divertida. 

Per acabar, recomane la lectura d'aquest llibre ja que a més de que és molt visual i motivador per als xiquets de hui en dia, transmet un valor molt important: el respecte a les parelles formades pel mateix sexe. A més, demostra que qualsevol persona, de manera independent  del sexe què siga, és capaç de formar una família i ser feliç.


Comentarios

Entradas populares de este blog

El conte embastat

Ajudar als nens a esdevenir LECTORS

LA LITERATURA